Filmet készítünk azon párok számára, akik többre vágynak egy hétköznapi esküvői videónál. Munkánkra jellemzően a háttérből dolgozva, elsősorban igyekszünk megragadni a nagy nap hangulatát, szépségét, minden fontos momentumát és ezt egy tartalmas, letisztult esztétikájú, stílusos film formájában visszaadni.

„Stílus, élmény, film”

Kik vagyunk…

Legfőképpen esküvői filmkészítők, lelkes jó barátok. Zoltán és Zsolt, Tamás, Szabolcs… időtálló esküvői filmeket készítünk, sok-sok évnyi filmes és esküvői tapasztalattal, hiteles módon történő rögzítésével. Mindannyiunk végzett foglalkozása is a képalkotás, filmgyártás és a művészet különféle területeihez kötött. Valódi pillanatok, és emberi érzelmek ihlette filmjeink, eredeti művészi és személyes.

Kik vagytok Ti?

Alig várjátok, hogy összeházasodjatok. Imádjátok egymást. Egy család szeretnétek lenni. Szerettek és nem féltek a kamera előtt lenni, érzéseket megosztani, feltárni a világ előtt. Függetlenül attól, hogy luxus vagy rusztikus, sajátos elképzelésű vagy bálteremben, esküvőkre specializálódott helyen vagy akár tengerparton… a legfontosabb a jelen lévő emberek és az élmény, amelyet egész életedben kedvesnek fogsz tartani.

A mi történetünk

Apák, jóbarátok, filmek szerelmesei, természet és sportkedvelők, művészlelkek, kameraőrültek, fotózást is szeretők.

Filozófiánk

Igazi emberek, valódi esküvők. Van valami abban ahogy összekeveredik a mozgókép a zenével … ahogy a vőlegény könnycseppjei és a koszorúslányok nevetésének a hangja visszatér, életeteknek legfontosabb napjában … ezért készítünk esküvői filmeket és ez az amit szeretünk.

Bármilyen lehet az esküvőtök, a Zoltán Dancsok Weddings narratív stílusa a személyiségre és az érzelmekre összpontosít.

Azokkal a párokkal és emberekkel dolgozunk, akik boldogok és tele vannak szeretettel, élettel, érzelemmel.